Ja hem entrat a la la primavera, es respira un
ambient de canvi després de tantes gelades i això mereix
celebrar-ho oferint-vos una nova i original recepta amb productes
PQPI. L'autèntica tatín es fa amb poma però aquí vos proposam una
versió salada de tatín inspirada en una recepta de trotamundos de
food & cook, un blog de cuina innovadora, tot i que, com sempre
la recepta que exposam aquí l'hem extreta del bloc gingebre.net, de
na Neus Marí, que treballa d'AT al nostre centre. Per fer-la
utilitzam de nou els boníssims vegetals ecològics cultivats a
l’hort de l’IES Porreres i un toc de sobrassada casolana.
TATÍN SALADA DE VEGETALS & SOBRASSADA
QUÈ HI POSAM?
- 1 massa de pizza
- 200 gr. de faves tendres
- 1 manat de bledes
- 3 cebes tendres
- 2 patates
- sobrassada casolana
- formatge en pols
- sal i pebre
- oli d’oliva
COM HO ELABORAM?
Tallam la massa a trossos rectangulars i l’aplanam
amb un corró, l’estenem sobre la safata del forn. pelam i fregim
les patates tallades a rodanxes; tallam les bledes, les cebes tendres
i les faves i ho sofregim una mica amb sal i pebre. posam les patates
sobre la massa i damunt les patates hi estenem les verdures. Tallam
uns trossets de sobrassada i els posam per damunt i ho ficam al forn
uns 15 minuts a 180º.
En treure-ho del forn deixam refredar i hi posam per damunt una
mica de formatge en pols.Ja és a punt per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada