PÀGINES

dilluns, 22 d’abril del 2013

CUINA AMB PRODUCTES PQPI: TATÍN SALADA DE VEGETALS & SOBRASSADA

Ja hem entrat a la la primavera, es respira un ambient de canvi després de tantes gelades i això mereix celebrar-ho oferint-vos una nova i original recepta amb productes PQPI. L'autèntica tatín es fa amb poma però aquí vos proposam una versió salada de tatín inspirada en una recepta de trotamundos de food & cook, un blog de cuina innovadora, tot i que, com sempre la recepta que exposam aquí l'hem extreta del bloc gingebre.net, de na Neus Marí, que treballa d'AT al nostre centre. Per fer-la utilitzam de nou els boníssims vegetals ecològics cultivats a l’hort de l’IES Porreres i un toc de sobrassada casolana.
TATÍN SALADA DE VEGETALS & SOBRASSADA

QUÈ HI POSAM?
  • 1 massa de pizza
  • 200 gr. de faves tendres
  • 1 manat de bledes
  • 3 cebes tendres
  • 2 patates
  • sobrassada casolana
  • formatge en pols
  • sal i pebre
  • oli d’oliva 

COM HO ELABORAM?
Tallam la massa a trossos rectangulars i l’aplanam amb un corró, l’estenem sobre la safata del forn. pelam i fregim les patates tallades a rodanxes; tallam les bledes, les cebes tendres i les faves i ho sofregim una mica amb sal i pebre. posam les patates sobre la massa i damunt les patates hi estenem les verdures. Tallam uns trossets de sobrassada i els posam per damunt i ho ficam al forn uns 15 minuts a 180º.
En treure-ho del forn deixam refredar i hi posam per damunt una mica de formatge en pols.
Ja és a punt per menjar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada