Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 27 de març del 2013

1ESO C CAMPIÓ DE PRIMAVERA DEL CONCURS "EL GRUP MÉS ECOLÒGIC"

Els alumnes de 1r C posen amb el diploma de campió de primavera i les seves entrades per anar al cinema
Ja tenim guanyador de la segona volta del concurs "El grup més ecològic". Com ja vam dir fa uns dies, tot i que 3r d'ESO E ha estat el grup amb més puntuació (323 punts), no optava al premi per ja haver-lo obtingut al primer trimestre, tot i que acumula punts per al premi global del curs. Així 1r d'ESO C ha estat elegit campió de primavera amb 317 punts. La darrera setmana de competició va ser molt emocionant perquè 1r d'ESO C afrontava la darrera setmana de competició amb només 2 punts de diferència respecte a 1r A. Finalment 1r A no ha pogut completar la seva remuntada i en aquesta darrera setmana ha perdut pistonada i ha acabat a 6 punts dels campions (311). En quarta i cinquena posició han quedat 4t D i PQPI amb 298 I 295 punts respectivament.
En quant al premi per als guanyadors, a banda de l'honor de ser el grup més net i més ecològic i el corresponent diploma acreditatiu, han rebut una entrada gratuïta per anar al cinema a veure la pel·lícula que vulguin per a cadascun d'ells, cortesia del diari ULTIMA HORA.
Pel que fa a les darreres posicions, tal com també avançarem la setmana pasada  4t C ha esta proclamat oficialment com el grup més brut i contaminant del 2n trimestre amb només 249 punts, mentre que el segon grup més contaminant ha resultat ser 3r D amb 255 punts. Tot i que 4t C ha reduit un poc la diferència amb 3r D en aquesta darrera setmana, no ha poguit escapar-se d'aquest més que dubtós honor. Completa aquest podi negatiu de grups bruts i antiecològics 4t A amb 263 punts. Esperem que aquests grups facin net l'institut per compensar el seu escàs compromís amb el medi ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada