Total de visualitzacions de pàgina:

REPORTATGE TALLERS NADAL 2012

REPORTATGE DE LA JORNADA NADALENCA

ADÉU PRIMER TRIMESTRE, BENVINGUDES VACANCES DE NADAL

Dia 21 de desembre posàrem punt i final a un trimestre ple de retrobades, nous hàbits, noves amistats i adaptacions a nous horaris. Volguérem donar la benvinguda a les festes de Nadal amb un tallers organitzats per cada un dels diferents departaments de l'Institut.
El departament de tecnologia va fer un taller d'imants. Els participants triaren un model, tallaren la fusta, la pintaren i per acabar aferraren l'imant a la part posterior.
El departament de castellà féu un taller de dedicatòries mentre que el de català el va fer de neules pel primer cicle ja que amb les alumnes de segon cicle miraren la pel·lícula L'habitació d'en Fermat.
Els departament d'anglès van posar una pel·lícula, Nightmare before Christmas de Tim Burton, mentre que el departament de Ciències Socials va projectar Una noche en la ópera, en el primer torn i La cena de los idiotas en el segon.
El departament de matemàtiques organitzà un taller de jocs de taula, que va agradar molt als alumnes, i un de papiroflèxia.
Ball de saló fou el taller que organitzaren els nostres companys de música on participaren alumnes ben experts en el tema.
A alguns alumnes els tocà jugar a bàsquet, partidets curts de 4x4 dirigits pels professors d'educació física.
Un altre taller molt “artístic” fou l'organitzat pel departament de Plàstica que elaboraren punts de llibre.
El departament de ciències naturals féu un taller on els participants havien d'extreure l'ADN, primer d'un fetge i després el seu.
El punt més solidari del matí el va protagonitzar el departament d'Orientació amb el taller de “Sonrisa Médica”.Representants de l'organització vengueren a mostrar quina era la finalitat de les seves actuacions en els hospitals amb els nins i en feren una demostració.
Endolcirem l'acomiadament amb una xocolatada a l'hora del patí i les veus del professorat cantant la Nadala que Miquel Nigorra havia compost per l'ocasió.
No va faltar, tampoc, l'arbre de Nadal amb desitjos que es realitza  a nivell tutoria cada curs. Un dia ben entretingut on va destacar la tradicional xocolata a càrrec de l'Apima i les coques de Nadal pro-viatge d'estudis. Tot seguit vos oferim un reportatge fotogràfic amb els millors moments d'aquesta entranyable jornada:
Com cada any es va elaborar un arbre de Nadal
CN va desenvolupar un taller d'extracció d'ADN
Música va proposar un  tallar de ball de saló
Els alumnes que practiquen aquesta ball de saló van acturar com a monitors
Imatge del taller d'imants desenvolupat pel departament de tecnologia
Aquests foren els imants elaborats pels alumnes
Matemàtiques va proposar un exitós taller de  jocs de taula

Plàstica va dur a terme un taller de punts de llibre
La xocolataa ens va deixar imatges divertides com aquesta
Els alumnes de 1r van gaudir de la seva primera xocolatada
Aquestes professores s'ho van passar d'allò més bé servint xocolata
El cor del professorat va interpretar la nadala creada pen Miquel Nigorra
En Miquel, en Joan Ramon i en Xesc acompanyaren amb instruments al cor
Els alumnes de 4t també es van atrevir a cantar
Va ser un concert molt animat; Bon Nadal i feliç 2013!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada