Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 21 de novembre del 2012

ES TORNEN A POSAR EN MARXA LES COMPETICIONS EN TEMPS D'ESPLAI

El departament d'Educació Física torna a posar en marxa una idea que va sorgir el curs passat i que va funcionar molt bé: organitzar un seguit de competicions esportives en temps d'esplai. 
En concret es pretén animar a l'alumnat a crear un nombre suficient d'equips de futbet i basquet, el qual fagi possible la celebració de diverses lligues o torneigs de regularitat durant tot el curs. Els equips han de ser, si és possible, mixtes, multiètnics i multiculturals. I tot això perquè l'objectiu no és només que l'alumnat practiqui esport, sinó també fomentar la bona convivència i el coneixement mutu.
Totes les competicions es realitzaran a les pistes exteriors en el temps d'esplai els dimecres, dijous i  divendres, amb una duració aproximada dels partits de 20 minuts (5' abans i 5' després per canviar-se). El calendari de cada jornada estarà penjat al tauló de dintre el pavelló i a la pàgina web de l'IES Porreres. És responsabilitat dels equips mirar quan competeixen.
Els components dels equips es poden mesclar entre classes i nivells, però 1r d'ESO només ho pot fer amb 2n d'ESO per un costat, i 3r-4t-PQPI per l'altre. (Els repetidors competiran en el nivell que cursen). L'equip ha d'estar compost com a mínim de 8 components (màxim de 12). 

Ja s'ha constituït un nombre suficient d'equips per iniciar el torneig de futbet de l'IES Porreres. La lliga de futbet del nostre centre compta amb onze equips diferents i es desenvoluparà all llarg d'onze jornades. Com que el nombre de competidors és senar, a cada jornada hi haurà un equip que es quedi sense competir. La secció d'esports de la revista Povimon farà un seguiment de totes les jornades, tant pel que fa a resultats, com a la classificació general. Seria interessant que algun alumne o professor ens fes arribar les cròniques dels partits de cada jornada amb els golejadors, jugadors més destacats, jugades polèmiques, etc.
Els resultats en la primera jornada del torneig, que es va disputar entre els dies 31 d'octubre i 15 de novembre van ser els següents:
MARCA GOL:  0 - 3MAR DE MONTUÏRI: 2
LOS MENTE FRIA: 0 - SELECCIÓ IES PORRERES: 0
ES PORRERENCS: 3 - COCOS TEAM: 1
LOS MANOLOS: 3 - DREAM TEAM: 2
ENS AGRADA EL FUTBOL: 2 - LOS XULOS: 1
L'equip Salami va descansar en aquesta jurnada. La classificació general queda així:

CLASSIFICACIÓ PRIMERA JORNADA
EQUIPS
PJ
PG
PE
GF
GC
PUNTS
3MAR DE MONTUÏRI
1
1
0
2
0
3
ES PORRERENCS
1
1
0
3
1
3
LOS MANOLOS
1
1
0
3
2
3
ENS AGRADA EL FUTBOL
1
1
0
2
1
3
LOS MENTE FRIA
1
0
1
0
0
1
SELECCIÓ IES PORRERES
1
0
1
0
0
1
MARCA GOL
1
0
0
0
2
0
COCOS TEAM
1
0
0
1
3
0
DREAM TEAM
1
0
0
2
3
0
LOS XULOS
1
0
0
1
2
0
SALAMI
0
0
0
0
0
0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada