Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 2 de maig del 2017

XERRADA AMB L'ESCRIPTOR PERE ANTONI PONS

Alumnes de 4t d'ESO
Els alumnes de 4ESO ens conten el moment que passaren amb l'autor del llibre Tots els dimonis són aquí. Aquí teniu algunes de les seves opinions i reflexions.

No passa cada dia que tenguem l'oportunitat de parlar amb l'autor d'un llibre acabat de llegir i realment va ser una experiència interessant.

Quan llegeixes una història que t'atrapa d'alguna manera et fas teus els personatges i poder compartir amb l'autor alguns dubtes, impressions, idees suggerides a partir de l'obra va ser enriquidor.


Amb el llibre, Tots els dimonis són aquí, varem gaudir tots. Lectors i no lectors. Va aconseguir que joves que no llegien en el seu dia a dia s'interessessin per la lectura i pels constants misteris que es presenten al llibre. Va aconseguir l'objectiu de qualsevol escriptor, creador. Que s'interessessin per la seva obra.

Va ser una xerrada interessant, vàrem aclarir els nostres dubtes i a partir d'aquí vàrem entendre més el llibre.

Va ser una bona experiència llegir un llibre i després poder xerrar directament amb l'autor, era com estar davant el llibre.

La xerrada va ser interessant, vaig poder veure el punt de vista de l'autor, amb què es va inspirar... vaig poder entendre que escriure un llibre no es tan senzill, sinó que duu un procés on hi ha moltes etapes, i que a partir del final que ell ens dóna, cadascun pot seguir la història des del seu punt de vista.

El llibre em va agradar ja que hi havia un cert punt de misteri, un amor romput i unes bones reflexions sobre la vida que et fan obrir els ulls.

Sempre es agradable compartir impressions amb un autor d'algun llibre que he llegit. És una experiència molt agradable ja que et permet profunditzar molt en l'obra. M'han agradat molt les seves respostes, m'ha fet tenir una visió diferent del llibre. Es pot dir que no és el típic autor que respon el que el lector vol sentir. Pens que va respondre amb molta sinceritat a totes les preguntes que li vàrem fer. Vaig passar molt de gust i va ser molt gratificant participar en aquest col·loqui, amb un autor brillant, com és Pere A.Pons.

Ens va resoldre molts de dubtes sobre el llibre que no havíem acabat d'entendre o no els havíem interpretat bé. Ens ha donat una visió més personal del llibre i ens ha deixat descobrir amb que s'inspira per fer les narracions.

És un home molt agradable, a l'hora de respondre les preguntes va ser molt correcte i proper. Ens va aclarir alguns dubtes que ens plantejàrem a classe, tant de la seva experiència personal pel que fa a la seva manera d'escriure, com de la història del llibre.

Un plaer poder conèixer a un home tan simpàtic i obert a la gent.
Va ser una conversació fluïda entre Pere A.Pons i nosaltres, amb un tema de conversa interessant, cada resposta era més profunda que l'altre i d'un tema passàvem a l'altre de forma natural i distesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada