Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 29 de novembre del 2013

COMENÇA LA TEMPORADA 13-14 DE FUTBOL ALS ESPLAIS

Departament d'Educació Física
Totes les competicions es realitzaran a les pistes exteriors en els temps d’esplai de dimecres, dijous i divendres, amb una duració aproximada del partit de 20’ (5’ abans i 5’ després per canviar-se).
El calendari dels partits de cada jornada estarà penjat al tauló de dintre el Pavelló com a màxim dimarts. Es responsabilitat dels equips mirar quan competeixen.
Els components dels equips es poden mesclar entre classes i nivells, però 1r només ho pot fer amb 2n d’eso per un costat (1r cicle d’eso), i 3r-4t (2n cicle d’eso) més pqpi entre ells (els repetidors competiran en el nivell que cursen).
La competició esportiva tendrà una classificació a on es destacarà la primera posició de 1r cicle d’eso com de 2n cicle d’eso més pqpi.
L’equip ha d’estar compost com a mínim per 8 components. Hi haurà un full d’inscripció per participar pels equips penjat a la pàgina web de l’ies porreres. Caldrà posar nom de l’equip, 2 capitans de l’equip i curs, i tots els membres de l’equip (inclosos els capitans) amb el curs que realitzen. La data màxima d’inscripció era dia 18 de novembre.
Si un equip vol introduir alguna alta o vol donar alguna baixa, haurà d’emplenar un document i entregar-ho abans de competir.
És imprescindible per jugar, dur roba esportiva. Hi haurà un professor responsable i ajudants que controlaran els equips, el material i el desenvolupament del partit. Cal tenir màxim de respecte al material, als companys, als adversaris, així com als ajudants i professors. Es penalitzarà als jugadors responsables i/o a l’equip, amb sancions, pèrdues de punts o desqualificacions (a més d’estar lligat amb la comissió de Convivència).
No presentar-se al partit, voldrà dir pèrdua del partit per 2-0 (es pot sancionar amb pèrdua de punts).
Si algú denúncia als organitzadors que hi ha una infracció per un jugador no inscrit, etc., es revisarà i si es confirma, es perd el partit i es sanciona l’equip amb pèrdua de punts adicionals. La competició esportiva anirà lligada a la comissió de convivència, per tant l’alumnat amonestat o sancionat no podrà jugar en funció dels fets realitzats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada