Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 23 de gener del 2013

ADÉU PRIMER TRIMESTRE, BENVINGUDES VACANCES DE NADAL

L'arbre nadalenc és un clàssic d'aquesta jornada
Dia 21 de desembre posàrem punt i final a un trimestre ple de retrobades, nous hàbits, noves amistats i adaptacions a nous horaris. Volguérem donar la benvinguda a les festes de Nadal amb un tallers organitzats per cada un dels diferents departaments de l'Institut.

El departament de tecnologia va fer un taller d'imants. Els participants triaren un model, tallaren la fusta, la pintaren i per acabar aferraren l'imant a la part posterior.

El departament de castellà féu un taller de dedicatòries mentre que el de català el va fer de neules pel primer cicle ja que amb les alumnes de segon cicle miraren la pel·lícula L'habitació d'en Fermat.

Els departament d'anglès i el de socials també van posar una pel·lícula, Nightmare before Christmas de Tim Burton i Una noche en la ópera respectivament.
Els monitors del taller de ball
El departament de matemàtiques organitzà un taller de jocs de taula, que va agradar molt als alumnes, i un de papiroflèxia.

Ball de saló fou el taller que organitzaren els nostres companys de música on participaren alumnes ben experts en el tema.

A alguns alumnes els tocà jugar a bàsquet, partidets curts de 4x4 dirigits pels professors d'educació física.
Un altre taller molt “artístic” fou l'organitzat pel departament de Plàstica que elaboraren punts de llibre

La xocolotada ens deixà moments divertits
El departament de ciències naturals féu un taller on els participants havien d'extreure l'ADN, primer d'un fetge i després el seu.

El punt més solidari del matí el va protagonitzar el departament d'Orientació amb el taller de “Sonrisa Médica”.Representants de l'organització vengueren a mostrar quina era la finalitat de les seves actuacions en els hospitals amb els nins i en feren una demostració.

Endolcirem l'acomiadament amb una xocolatada a l'hora del patí i les veus del professorat i dels alumnes de 4t d'ESO cantant la Nadala que Miquel Nigorra havia compost per l'ocasió.
Com cada any el concert de Nadal va ser tot un èxit

Si voleu veure un fotoreportatge dels tallers de Nadal el trobareu a la secció de reportatges, o, molt més fàcilment, clicant en aquest enllaç:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada