Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 25 de novembre del 2011

POVIMON ENTREVISTA A DUES DE LES CANDIDATES A REPRESENTANTS DE PARES I MARES AL CONSELL ESCOLAR


Aina Forteza Ribot, mare d'una alumna de 2n d'ESO

Povimon: Amb quines idees et presentes a aquestes eleccions?

Aina Forteza: La meva idea de la funció que té un representant dels pares al consell escolar és, la de ser la "veu" de les propostes, queixes o suggeriments dels pares i mares. Crec que els professors treballen amb més confiança si coneixen les expectatives i necessitats dels pares i mares dels seus alumnes.
També és bo que els pares i mares coneguin l'IES per dins, les seves mancances i necessitats.
Mònica Bisbal Sitjar, mare d'un alumne de 2n d'ESO
Povimon: Amb quines idees et presentes a aquestes eleccions?

Mònica Bisbal: Jo voldria treballar per un Consell Escolar plural i significatiu, que prengui decisions, que representi els pares i les mares, les famílies... És molt important que les famílies s'impliquen en el funcionament del centre. És per això que em present com a representant. 
Recordau que a aquestes eleccions també es presenten Catalina Barceló Rebassa i Joan Sorell Mora. Povimon està intentant posar-se en contacte amb la resta de candidats i publicar en els propers dies la seva "fotografia de campanya" i una petita entrevista com les que ara posam al vostre abast. Els candidats també ens poden enviar la seva propaganda al nostre e-mail povimon@gmail.com, la publicarem de forma totalment gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada