Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 7 de març del 2017

DIVENDRES DE CARNAVAL A L'IES PORRERES

Aquesta fotografia feta en temps d'esplai mostra l'èxit de la convocatòria
Redacció/Alumnes de 4t d'ESO
El passat divendres 25 de febrer el nostre institut va viure una peculiar i inesperada jornada de carnaval. Per a sorpresa de professors i personal no docent un gran nombre d'alumnes de tots els nivells es presentaren a l'institut "disfressats" amb els seus pijames. Les classes, els passadissos i el pati s'ompliren de "pikachus", "minions", batins, etc.
Aquesta acció va ser orquestrada l'horabaixa anterior per un grup d'alumnes de 4t d'ESO: Maria Nicolau, Catalina Nigorra i Neus Adrover es trobaven reunides quan se'ls va acudir que seria divertit que tot l'alumnat comparegués a l'institut en pijama. I dit i fet, s'engrescaren de tal forma amb la idea que decidiren comunicar-la a tots els delegats del centre per mitjà del grup de WhatsApp que comparteixen. L'ocurrència va generar una onada d'entusiasme i es va difondre amb rapidesa per mitjà dels grups de WhatsApp de cada aula i de les xarxes socials. El resultat final va ser que un 60/70% dels alumnes de cada classe es presentaren a l'IES amb els seus pijames més originals i divertits, generant tota una sèrie d'estampes còmiques i omplint el centre de somriures i bon humor. A darrera hora fins i tot alguns professors s'uniren a la festa, com va ser el cas del tutor de 4t B, Biel Vich, que va fer la seva classe d'història disfressat amb una bata de laboratori que li van deixar al departament de Biologia i Geologia.
Des de Povimon hem preparat un foto-reportatge amb les millors imatges de la jornada, al qual podeu accedir per mitjà d'aquest enllaç:
La majoria dels alumnes de 2ESO-C feren classe en pijama

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada