Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 19 d’abril del 2016

NA CURTIS, LA MONSTRE

Aina Arbona, Caterina Oviedo, Sergi Cantero i Montse Sansó, 1r ESO D
Na Curtis va néixer l'any 1936 a Plutó. Quan va néixer, la seva mare va morir d'un infart i el seu pare va voler anar a viure a la Terra, ja que Plutó li portava mals records.
Quan va acabar de créixer, tan sols feia 1'05 m d'alçada i li varen diagnosticar un problema de mal naixement. Els seus pares eren extraterrestres i tenien dues antenes amb electricitat; en canvi, na Curtis només en tenia una. Tot d'una que el seu pare i ella varen arribar a la Terra, varen anar a una església a cercar roba dels necessitats, (ho feren per dissimular un poc el seu aspecte extraterrestre). Després varen arribar, sense voler, a un carrer on hi havia una perruqueria i s'hi van aturar perquè no sabien què era. A na Curtis li varen tenyir els cabells de colors i la varen fer rastes.

El pare va morir dos dies més tard perquè no s'havia sabut adaptar. Na Curtis va descobrir que amb la seva antena podia electrocutar la gent que no li caigués bé. Per això, cada 26 d'abril, el dia que va morir el seu pare, electrocutava deu persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada