Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 8 de març del 2016

L'ALUMNAT DE 2ESO VISITA "SA CANOVA"

Rosa Rotger, 2D
Sa Canova és una finca d'experimentació agrària situada al municipi de Sa Pobla. Va ésser propietat de Sa Nostra (1973) i la gestionava la seva Fundació. El 2013, però, la va comprar el farmacèutic Michael Popp, director de l'empresa alemanya de medicina, Bionorica. El seu projecte té com a eix central el cultiu de plantes medicinals, però també tenen la intenció de mantenir la utilització de les instal·lacions com a finca agrícola experimental i espai per a la difussió del coneixement de la natura entre els escolars.
A la finca hi ha una estació meteorològica i ens varen mostrar els aparells que hi tenen per mesurar el vent , la pluja, la humitat... Les dades que obtenen les envien a IB3 Televisió. També vàrem fer una gincana sobre les diferents plantes medicinals que utilitza l'empresa farmacèutica. Ens donaren una targeta amb pistes i havíem de cercar les plantes; n'hi havia de digestives, respiratòries, per a l'aparell reproductor femení, etc. Hi havia un hivernacle i ens explicaren que,per encalentir-lo, usen clovelles d'ametlles.

Al final de l'excursió, vàrem fer una activitat on ens varen donar una planta, una farigola, i la vàrem sembrar i emportar a casa nostra. L'excursió no va estar malament, va ser entretinguda. Al final, si ens hagués sobrat temps, hauríem jugat amb una tirolina, però no va poder ser.
Si voleu veure més fotografies d'aquesta sortida les trobareu clickant a l'enllaç o a la secció de pàgines del blog:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada