Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 27 de març del 2015

VAGA D'ESTUDIANTS DEL 26-F A L'IES PORRERES

Redacció
El passat 26 de febrer es va desenvolupar una jornada de vaga d'estudiants convocada pel sindicat d'estudiants dels Països Catalans contra l'aplicació de la LOMQE i el Decret del 3+2 a la universitat del ministre Wert (graus de tres anys i masters de dos).
Seguint el procediment establert i amb els resultats de les votacions fetes en els diferents cursos (3r i 4t d'ESO i FPB), la direcció de l'IES Porreres va constatar que es complien els requisits perquè dia 26 de febrer l'alumnat de 3r i 4t d'ESO i FPB pogués secundar la vaga convocada pel SEPC. Recordem que els alumnes de 1r i 2n d'ESO no tenen dret a fer vaga i havien d'acudir al centre amb normalitat.
El seguiment d'aquesta convocatòria al nostre centre va ser massiu. Un 98,6% del nostre alumnat va secundar aquesta aturada de l'activitat lectiva. Tant a FPB com a 4t el seguiment va ser del 100 %. A 3r d'ESO de 73 alumnes només dos no feren vaga. En aquest cas el seguiment va ser del 97,2 %.  L'alumnat que va assistir a classe va ser atès pel seu professorat respectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada