Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 9 de febrer del 2015

2ESO-B, MILLOR DECORACIÓ NADALENCA AL CONCURS "EL GRUP MÉS ECOLÒGIC"

Redacció/CMA
El passat 22 de desembre, el jurat del concurs "El grup més ecològic" va fallar els premis a les aules amb la millor decoració nadalenca, una oportunitat per aconseguir punts extra per al concurs general. 
Així es puntuaven amb ecoextres les aules més ben decorades seguint criteris estètics i d'educació ambiental i les més ben decorades de cada nivell. 
A més s'oferien 3 punts només per participar, cosa que van fer tots els grups de l'institut. 
2n d'ESO B va triomfar sumant a aquests 3, 10 punts ecoextres més per ser l'aula més ben decorada de tot el centre i 2 per ser la millor del seu nivell (2n d'ESO): en total 15 punts. 
En segon lloc va quedar 3A que als 3 punts de participació sumava 8 ecoextres per ser la segona millor aula de l'institut i 2 punts més per ser el millor tercer, en total 13 punts. Quedaren empatats en tercera posició 2A (3 de participació, més 6 per ser la tercera millor aula) i 1A amb 9 (3 de participació, més 4 per ser la quarta millor aula i 2 per ser el millor primer).
La CMA va quedar molt satisfeta pel nivell de participació i implicació de tot l'alumnat del centre i per la qualitat del treball realitzat pels diferents grups.
Aquesta fou la millor decoració nadalenca segons va determinar el gran jurat creat per la CMA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada