Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 5 de maig de 2014

DOL A L'IES PORRERES PER LA TRÀGICA MORT D'UN EXALUMNE

Redacció
En Rafel era una persona molt coneguda pel seus treballs audiovisuals
La mort violenta de Rafel Gaspar Miralles Vich, exalumne del nostre institut ha deixat commocionada a la comunitat educativa. En Rafel formava part de la primera promoció d'alumnes que va cursar tots els seus estudis d'ESO a l'IES Porreres i per tant va arribar al nostre centre en el seu curs inaugural. Era un alumne molt popular i conegut i el seu assassinat ha impressionat als professors més veterans del centre; ningú es pot creure el que ha passat.
Biel Vich, el seu tutor de quart d'ESO, molt afectat perquè a més viu a 50 metres d'on es produiren el fets, el recorda com  "un alumne impulsiu, extrovertit, simpàtic i amant de l'esport, la moda i la bauxa. Era un persona molt edonista i sibarita i li agradava gaudir dels plaers de la vida sense desaprofitar ni un sol instant". Tots els seus companys de classe i professors recorden un munt d'anècdotes relacionades amb ell, perquè en Rafel era una persona incapaç de passar desapercebuda, com quan en el viatge d'estudis se'n va anar a dinar al prestigiós i caríssim restaurant Sphere situat al capdamunt de l'enorme torre de 365 metres de la TV de Berlín. Després de titular en ESO al nostre centre en Rafel va continuar els seus estudis matriculant-se de batxillerat a l'IES Sineu.
La càmera va ser la seva gran vocació
Se'ns dubte que aquest no és el moment de deixar-se endur pel morbo i entrar en les circumstàncies del seu assassinat ni en la part fosca de la seva vida, sinó recordar les moltes coses bones que en Rafel va fer en la seva vida.
A nivell professional va desenvolupar una carrera intensa, pecul·liar i molt prometedora: va treballar esporàdicament com a model i va destacar especialment en el camp dels audiovisuals. Va començar treballant com a càmera del programa de TV Nit de bauxa a Canal 4 i havia rodat anuncis publicitaris, vídeos promocionals, videoclips musicals, desfilades i fins i tot algun petit curtmetratge. Estava a punt d'acabar el rodatge d'un episodi pilot per una sèrie d'humor que s'hauria emès a IB3. El seu somni era poder dirigir algun dia una pel·lícula de cinema, donat que era un apassionat del setè art.  Fins i tot havia creat una productora per controlar i promocionar el seus propis treballs.
En Rafel també era molt conegut en el món de la diversió nocturna i la musica dance que el caracteritza. A més seguia practicant esport: jugant a futbol i freqüentant el gimnàs.
Des de Povimon, i estem segurs que parlam en nom de tot el professorat, l'equip directiu i la comunitat educativa del centre expressam el nostre més sincer condol a la seva família i en especial als seus pares.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada