Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 18 de juny del 2013

"ENS AGRADA EL FUTBOL" I "LOS MENTE FRÍA" GUANYADORS DEL TORNEIG DE FUTBET

Com hem contant al llarg de tot el curs el departament d'Educació Física ha tornat a organitzar un seguit de competicions esportives en temps d'esplai. En concret es pretenia animar a l'alumnat a crear un nombre suficient d'equips de futbet que fes possible la celebració d’una lliga o torneig de regularitat durant tot el curs. I tot això amb l'objectiu que l'alumnat practiqui esport i fomentar la bona convivència i el coneixement mutu.
Tots els partits s’han disputat a les pistes exteriors en el temps d'esplai els dimecres, dijous i divendres, amb una duració aproximada de 20 minuts. Els components dels equips es podien mesclar entre classes i nivells, però per cicles, per una banda els de 1r i 2n d'ESO (petits), i 3r-4t-PQPI per l'altra (grans). Els equips havien d'estar composts com a mínim per 8 alumnes (i màxim 12). 
"Ens agrada el futbol", campions dels equips petits
 A la lliga de futbet del nostre centre han participat onze equips diferents i s’ha desenvolupat all llarg d'onze jornades. Com que el nombre de competidors era senar, a cada jornada hi havia un equip que quedava sense competir. 
Tot seguit els 4 primers classificats de cada categoria han disputat un play-off pel títol. Els campions grans i petits s'han decidirit en una emocionant final a partit únic. A la desena jornada els equips grans i petits que en aquell moment lideraven la classificació van rebre com a premi una entrada per veure el RCE Mallorca en un dels seus darrers partits a primera divisió. 
Pel que fa als equips grans i després de liderar la competició la major part de les jornades es va classificar en primer lloc l’equip  “Es porrerencs”, amb 21 punts. Pel que fa als equips petits el guanyador va ser la “Selecció IES Porreres” amb 17.
"Los mente fría" van guanyar el torneig tot i perdre la final per 3 a 1
A les semifinals es van produir sorpreses per partida doble. Per una banda “Es porrerencs”, el millor equip del torneig de la regularitat, fou eliminat a la tanda de penals després d’empatar amb “Los mente fría”. Per l'altra, la “Selecció IES Porreres”, el més regular dels petits va ser eliminat després de perdre clarament amb “Ens agrada el futbol” per 4 a 2. A l’altra semifinal dels equips grans “Salami” es va imposar a “Cocos Team”. A l’última semifinal, dels equips petits, el “Dream Team” va eliminar a “Marca gol”.
A la final disputada pels equips petits, “Ens agrada el futbol” es va emportar el torneig després de guanyar per un contundent 3-0 al “Dream Team”.
La competició va acabar amb la gran final dels equips grans, celebrada el divendres 13 de juny, a la qual “Salami” es va imposar a “Los mente fría” per 3 a 1. Però una vegada comprovada l'alineació indeguda d'un jugador sancionat per part de "Salami" es va decidir declarar guanyadors a "Los mente fría".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada