Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 28 de juny del 2013

3ESO E GRUP MÉS ECOLÒGIC DEL CURS 2012-2013

CMA
El passat 22 d'octubre va començar l'edició 2012-13 del concurs del "Grup més ecològic" de l'IES Porreres. Com cada any, s’han valorarat els hàbits de cada grup-classe pel que fa a la recollida selectiva de residus i al reciclatge, l'estalvi energètic, la neteja de l'aula i del centre, així com la promoció d'altres hàbits relacionats amb una forma de vida sostenible i respectuosa amb la natura.
El concurs s’ha desenvolupat al llarg de tot el curs. Hi ha hagut 3 voltes. La primera volta o campionat d’hivern de dia 22 d’octubre a dia 14 de desembre. La segona volta o campionat de primavera: de dia 17 de desembre a dia 15 de març. I la tercera volta o campionat d’estiu: de dia 18 de març a dia 7 de juny. Cada avaluació s’ha proclamat un campió estacional perquè després de cada volta els marcadors es tornaran a posar a zero per a la següent (un mateix grup no podia repetir campionat de volta). El grup més ecològic del curs 2012-2013 ha estat el grup amb més punts sumant les tres voltes.
3ESO E, campions absoluts, quan van rebre el campionat d'hivern (1ª volta)
El guanyador del primer trimestre va ser 3r d'ESO E, amb 291 punts, que quedà així proclamat campió d'hivern. Va ser un resultat ajustat i amb forta competència fins a la darrera jornada amb el 2n classi-ficat, que va ser 4t d'ESO D (282). El grup guanyador va rebre un diploma i una entrada per a cada alumne per anar a patinar a la pista de gel situada a plaça d'Espanya de Ciutat durant les vacan-ces de Nadal. El grup pitjor classificar fou 3r d'ESO C amb només 229 punts.
Pel que fa a la segona volta, tot i que 3r d'ESO E va ser el grup amb més puntuació (323 punts), no optava al premi per ja haver-lo obtingut al primer trimestre. Així 1r d'ESO C va ser elegit campió de primavera amb 317 punts, amb 1r d'ESO C com a segon classificat a 6 punts. El premi van ser entrades per anar al cinema a veure la pel·lícula que volguessin, cortesia del diari ULTIMA HORA. 4t C va ser proclamat oficialment com el grup més brut i contaminant del 2n trimestre amb només 249 punts.
1ESO C, campió de primavera (2ª volta) del concurs "El grup més ecològic"
A la darrera volta, tot i que, una vegada més, 3r E ha resultat ser el grup amb més puntuació (323), el campió d’estiu ha estat 4t D, que amb 309 punts s’ha imposat en una dura pugna al grup de PQPI, que fins a la darrera setmana mantenia opcions tot i que finalment només pogueren sumar-ne 299. Tots els alumnes del grup guanyador rebran una antrada per anar a veure una pel·lícula al multicinema de Manacor.
El grup més ecològic del curs 2012-2013, ha estat el de 3r E, amb una puntuació total de 937 punts. En segon lloc ha quedat 1r C, amb 893 i en tercer lloc, 4t D, amb 889. Els alumnes del grup guanyador rebran com a premi entrades per a l’Aqualand de s’Arenal. Per acabar direm que el grup més brut i contaminant d’aquest curs ha estat el de 3r D, amb uns pobríssims 726 punts.
4ESO D, campió d'estiu (3ª volta) del concurs "El grup més ecològic"

3ESO E, el grup més ecològic d'aquest curs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada