Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 6 de febrer del 2013

3ESO-E LIDERA LA CLASSIFICACIÓ DE LA SEGONA VOLTA DEL CONCURS "EL GRUP MÉS ECOLÒGIC"

Després de quatre setmanes de competició, el grup de 3r d'ESO-E lidera la classificació del concurs del grup més ecològic de l'IES Porreres, amb 147 punts. Aquest grup, que com recordareu ja va guanyar la primera volta, encapçala la classificació amb tretze punts d'avantatge damunt dels seus immediats perseguidors, 1 d'ESO-C i el grup de PQPI, empatats a la segona posició, amb 134 punts. 
Tanmateix, si ara acabàs el concurs, el premi seria compartit per aquests dos darrers grups perquè segons les bases del concurs, un mateix grup no pot ser premiat en dues o més voltes. 
Però els punts acumulats per 3 d'ESO-E no es perden, s'acumulen per al concurs global del curs, on si podrien rebre un segon premi.
Pel que fa al grup més contaminant, és 1r d'ESO-B, amb uns minsos 108 punts. Aquest grup ha començat molt fluix la segona volta i ha tancat la classificació a totes les jornades disputades. Si segueixen així seran els propers encarregats de fer net els racons de l'institut on s'acumula més brutor, com a "recompensa" per la seva escassa dedicació a la preservació del medi ambient. El segueixen de prop en aquesta "aspiració" a grup més contaminant els alumnes de 4t d'ESO-A, amb només 114 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada