Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 25 d’octubre del 2018

ELS VOLUNTARIS DE LA BIBLIOTECA ES TORNEN A POSAR EN MARXA

Un dels voluntaris preparant-se per enganxar cartells indicatius a la biblioteca

Facebook/Redacció Povimon
Els alumnes membres del voluntariat de la biblioteca s'han tornat a posar en marxa per ajudar als membres de la comissió de biblioteca a millorar aquest servei de l'institut. Aprofitant la celebració del dia mundial de les biblioteques, ahir, 24 d'octubre i que la comissió havia decidit convidar a berenar a alumnes voluntaris i assidus de la biblioteca, la coordinadora va plantejar els objectius d'aquest curs:
  • Ensenyar als voluntaris a registrar i catalogar els llibres adquirits amb anterioritat a 2010, que ja havien estat catalogats, però la base de dades dels quals va desaparèixer durant el curs que Tomeu Vidal va exercir com a director d'aquest centre. 
  • Un cop catalogats tots els llibres poder posar en marxa el sistema de préstec digital amb el programa Abiesweb de gestió de biblioteques escolars.
  • Posar-se en contacte amb els professors nouvinguts i fer-los promoció de les bosses de la biblioteca per aconseguir més fons per a l'adquisició de llibres.
  • Fer promoció del voluntariat de biblioteca entre els alumnes per aconseguir nous voluntaris que garanteixin la continuïtat d'aquesta iniciativa un cop els voluntaris que fan enguany quart deixin el centre.

En Hassan i en Joan ens mostren una de les indicacions que van enganxar, la de la secció de novetats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada