Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 26 de maig del 2018

ELS ALUMNES DE 4ESO VISITEN LA FIRA DE LA CIÈNCIA DE LA UIB


CATALINA PONS SANSÓ 4rtB
Els alumnes de 4rt ESO el passat divendres 11 de Maig vam anar amb bus a la UIB, Universitat de les Illes Balears, a una exposició científica i tecnològica que feien els seus alumnes. Allà ens vam dividir per grups i vam anar fent una ruta a fi de participar i poder veure quins experiments i quins invents exposaven per a nosaltres.

Un d’ells ens va cridar bastant l’atenció,va ser un de pintar en 3D, consistia en que tu dibuixaves a una espècia de recipient qualsevol dibuix i quan hi ficaves aigua el dibuix passava a surar damunt ella, era impressionant.

Després també vam anar a un apartat on fabricaven sabó amb oli, allà mateix ens van explicar que l’oli no s’ha de llançar per el desguàs sinó que s’ha de dur a un lloc aposta per evitar contaminar l’aigua de mars, rius…

El que més ens va cridar l’atenció va ser un apartat on ens explicaven les vitamines i el bo que ens feien alguns insectes a la nostra salut, per tant bastants d’alumnes atrevits van decidir provar-los.
Uns dels darrers apartats que vam fer va ser el del “pasapalabra” on ens feien preguntes sobre temes relacionats amb la biologia, si responíem bé, sumaven punts i si no la sabien haviem de dir “pasapalabra”, nosaltres vam fer el record de la puntuació en 20 punts.

Finalment, alguns de nosaltres quan ens van deixar temps lliure vam decidir anar a la zona de la tecnologia on ens van explicar com funcionaven les ulleres 3D i a través dels nostres mòbils amb elles vam poder observar un espai on hi podíem trobar alguns objectes. Pareixia de veritat.
Per mi ha estat una excursió bastant interessant i entretinguda ja que hi havia alguns apartats on t’ho passaves molt bé i gaudies de veure el que sabies i de aprendre coses noves. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada