Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 24 de gener del 2017

III FOGUERÓ DE SANTA CATALINA A L'IES PORRERES

Redacció/ACE
El passat 25 de novembre a les 20:30 es va celebrar al nostre institut la tercera edició del fogueró de santa Catalina. La preparació del fogueró, de l'escenari, taules i cadires la van dur a terme els alumnes d'FPB. El material el va aportar l'Ajuntament de Porreres.
Es tracta d'una tradició porrerenca que l'IES Porreres ha recuperat amb èxit i l'ocasió elegida pel nostre centre per fer una primera trobada de tota la comunitat educativa (professors, pares, alumnes, personal no docent, ...) de cada curs. També s'aprofita la torrada per recaptar fons en benefici del viatge d'estudis. Amb aquesta finalitat l'alumnat de 4t d'ESO va vendre en els dies anteriors tiquets a 3€ de llom, botifarró, llonganissa i pa. A banda d'això, es van vendre begudes i coques dolces el mateix dia del fogueró.

L'edició d'enguany va tornar a ser un èxit de públic, amb l'assistència de més de 300 persones, tot i el mal temps. Recordem que havia plogut durant tot el dia, encara que la pluja es va aturar mentre es desenvolupà la torrada. La festa va ser amenitzada pel show de màgia de Miquel Àngel Carbonell “El Mag” i l'actuació del grup Aires de Monti-sion, que va engrescar els assistents a posar en marxa una ballada popular: ball de bot, boleros, fandangos, jotes i altres ritmes tradicionals foren el colofó perfecte a aquesta tradició del nostre institut que es consolida definitivament. Des de Povimon hem preparat un fotoreportatge amb instantànies dels millors moments d'aquesta celebració que podeu trobar a la secció de reportatges o fent clic a l'enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada