Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 26 d’octubre del 2016

LA BUNYOLADA DE LES VERGES TORNA A L'IES PORRERES

A les set del matí les bunyoleres i en Joan Bannàssar començaren a elaborar els bunyols
Van ser boníssims!
Redacció
El passat dijous 20 d'octubre, l'IES Porreres va tornar a celebrar la bunyolada de les verges després d'un curs sense fer-ho. Recordem que aquesta festa no es va arribar a celebrar el curs passat per raons que no van transcendir i que no hem pogut esbrinar.
En temps de l'esplai els alumnes de 4t d'ESO van posar a la venda en el clàssic xibiu de la porxada de davant el bar els bunyols que havien elaborat les bunyoleres. Enguany van venir a l'institut a fer el bunyols na Catalina Riera i na Catalina Trobat, padrines de dos alumnes de l'institut. Les bunyoleres a les 7:00 es posaren a preparar la pasta i a les 9,15 h varen començar a fer bunyols i tothom va tenir a punt els bunyols en temps de pati. Les bunyoleres van comptar amb el suport den Joan Bennàssar, el coordinador d'extraescolars, na Cristina Bauçà, professora de català, i na Joana Mª Tomàs, la cap d'estudis. En el xibiu es van repartir els paquets de bunyols que s'havien comanat al llarg de la setmana en bosses d'un euro (tres unitats) i de tres euros (deu unitats). En un quart d'hora es varen repartir uns 1200 bunyols. Aquesta quantitat ha estat lleugerament superior a la de la darrera edició d'aquesta festa, la de 2013, quan se'n van vendre poc més 1000. La recaptació per al viatge d'estudis ha estat de 275 .
Si voleu veure descarregar-vos les fotografies d'aquesta festa ho podeu fer a l'enllaç o al foto-reportatge que hem publicat a les pàgines del blog.
Els alumnes de 4t van vedre el bunyols per aconseguir fons per al seu viatge d'estudis





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada