Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 15 de gener del 2016

FOGUERÓ DE SANTA CATALINA 2015

El fogueró de santa Catalina de l'institut es consolida amb una concurrència similar a la de l'edició inaugural 
Redacció/ACE
El passat 27 de novembre es va fer al nostre centre la segona edició del fogueró de santa Catalina, una tradició porrerenca que l'institut va recuperar amb èxit l'any passat. Es tracta de l'ocasió elegida pel nostre centre per fer una primera trobada de tota la comunitat educativa (professors, pares, alumnes, personal no docent, ...) durant el curs, cosa que no es torna a repetir fins a la festa de graduació i de fi de curs. També s'aprofita la torrada que es fa a l'IES per recaptar fons en benefici del viatge d'estudis. Amb aquesta finalitat l'alumnat de 4t d'ESO va vendre en els dies anteriors tiquets a 3€ de llom, botifarró, llonganissa i pa. A part, es van vendre begudes i coques dolces el mateix dia del fogueró.
El fogueró de santa Catalina és el primer del cicle anual de torrades perquè coincideix amb l'inici de la temporada de matances i l'arribada de les primeres llangonisses i botifarrons als mercats i rebots mallorquins. Per això aquesta festa s'afronta amb la il·lusió d'una temporada de foguerons i torrades que culminarà amb les celebracions de sant Antoni a mitjan gener. 
La torrada va ser amenitzada per l'actuació del grup Aires de Monti-sion, que engrescar als assistents a posar en marxa una ballada popular: ball de bot, boleros, fandangos, jotes i altres ritmes tradicionals foren el colofó perfecte a aquesta tradició del nostre institut que es consolida amb vocació de continuïtat.
Des de Povimon hem preparat un fotoreportatge amb instantànies dels millors moments d'aquesta celebració que podeu trobar a la secció de reportatges o fent clic a l'enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada