Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 20 d’abril del 2015

CONFERÈNCIA-COL·LOQUI AMB L'ESCRIPTOR PERE ANTONI PONÇ

Pilar Mesquida Barceló (4t ESO C)

El passat 19 de desembre vàrem tenir el plaer de tenir amb nosaltres l'escriptor del fantàstic llibre Tots els dimonis són aquí, de l'escriptor mallorquí Pere Antoni Pons. El Departament de Llengua i literatura catalanes del nostre institut, amb la col·laboració de l'Editorial Empúries, ho havia organitzat pels alumnes de 4t d'ESO.

Per als qui no sabeu de quin llibre es tracta us puc dir que és una història que ens enganxa ds del primer moment amb la seva intriga, els seus personatges, el seu misteri ...

Aquest dia vàrem poder gaudir de les explicacions que ens va fer el mateix Pere Antoni Pons; ens va contestar totes les preguntes que havíem preparat i ens va confessar alguns secrets del seu ofici: com se li va ocórrer aquesta trama, com va anar improvisant sis mesos fins aconseguir acabar la història ... També va respondre a preguntes sobre els personatges i el que els passa durant la història i a dubtes que ens havien quedat fora resoldre, dels quals ens feia ganes saber-ne més, des del punt de vista del mateix escriptor.

No sempre podem tenir l'oportunitat de conèixer i parlar amb els escriptors dels llibres que llegim. Per això, la majoria de nosaltres, estam contents d'haver-ne tengut l'ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada