Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 30 de gener del 2015

TALLERS DE NADAL A L'IES PORRERES

Imatge dels preparatius de la xocolatada de la jornada de tallers del passat 22 de desembre de 2014 a l'IES Porreres
Redacció/ACE
El passat 22 de desembre de 2014, darrer dia lectiu de l'any, es va celebrar a l'IES Porreres una jornada especial protagonitzada pels tallers que els diferents departaments havien plantejat als alumnes. Es tractava d'acomiadar-se abans del parentesi de les vacances de Nadal amb activitats lúdiques i festives però sense perdre continguts didàctics. Per això s'aprovà un horari especial iniciant les activitats a les 9:00 i acabant a les 13:00
Taller d'elaboració d'estels amb bosses de fems
Mitja hora abans, a les 8:30 els professors arribaven a l'institut per dur a terme l'organització dels espais i la comprovació del funcionament dels aparells necessaris per posar en marxa les diverses activitats. A les 9:00 els alumnes entraren al centre i es dirigiren als espais reservats per als tallers als que s'havien apuntat i els professors passaren llista. Un cop fet això s'iniciaren les diferents activitats.
En el primer torn, desenvolupat entre les 9:00 i les 10:45 es plantejaren tallers  en dos torns. departament de plàstica va plantejar un taller d'elaboració de bolles de Nadal. Tecnologia va fer un taller de creació de rellotges de sol i matemàtiques un altre de jocs de taula. El Departament d'orientació en va realitzar un d'elaboració d'estels amb canyes, bosses de fems i altres materials reciclats. Educació física va organitzar un seguit de partits de bàsquet i Ciències socials va projectar la pel·lícula: "Cobardes" per a alumnes primer cicle. Català proposà un taller d'elaboració i decoració de capses i música una activitat de música i ball anomenada just dance
Imatge del  just dance, plantejat pel departament de música
En el segon torn es feren els de jocs de tecnologia on-line (tecnologia) i de jocs matemàtics on-line (matemàtiques), el de fona (orientació), el de fabricació de punts de llibre (castellà), el de creació de clauers i fermalls (llengües estrangeres), la projecció del film "La solución final" per a alumnes de segon cicle i el d'elaboració de sabó (C. Naturals).
A les 10:45 alumnes, professors i personal no docent es trobaren al pati per berenar i gaudir de la clàssica xocolatada, cortesia de l'APIMA. 
A les 11:15 es reiniciaren les activitats amb el segon torn de tallers, on es repetiren els tallers abans descrits però amb alumnes diferents.
A les 13:00 s'acabaren els tallers i els alumnes abandonaren el centre mentre que el personal docent es reunia a la sala de professors per recollir el regal de Nadal del centre, fer un brindis i desitjar a tothom unes bones vacances.
Povimon ha elaborat un fotoreportatge amb els millors moments dels tallers de Nadal i de la xocolatada del que podeu gaudir a la secció de pàgines del blog o per mitjà d'aquest enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada