Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 22 de gener del 2014

XERRADA AMB L'ESCRIPTOR PERE ANTONI PONS

Pere A. Pons, l'autor que va  conversar els nostres alumnes
Alumnes de 4t d'ESO
Dia 14 de gener els alumnes de 4t d'ESO tenguérem ocasió de conèixer i parlar amb l'autor del llibre Tots els dimonis són aquí que hem llegit a l'assignatura de català.

Pere A. Pons és llicenciat en filologia anglesa, escriptor i periodista i és de Campanet. En tot moment es va mostrar molt proper i respongué en claredat les preguntes que li formulàrem. Tot d'una vàrem trobar un home que ha trobat la seva vocació: l'escriptura i això el fa sentir un privilegiat perquè l'apassiona la seva dedicació.

La conversa ens va mostrar la part més humana de l'escriptor, que posa la seva experiència en un personatge o un altre, de la mateixa manera que els lectors que ens podem identificar amb més d'un personatge. 
 
La conversa va permetre esbrinar moltes coses de la seva obra
Al contrari del que pot semblar li va resultar bastant senzill escriure el llibre, encara que quan un el llegeix es troba amb una trama plena d'enigmes que es van resolent i van encaixant com en un puzle. D'altra banda, justifica els bots temporals de la història igual com explicaria la vida mateixa. Encara que les nostres vides transcorren de manera lineal, cronològicament parlant, sovint ens trobam que per entendre coses del nostre passat ha de passar un temps i ens passam la vida connectant fets dels passat, present o futur a mida que anam tenint experiències noves.

També esbrinàrem que és un enamorat del cinema i de fet trobam ingredients de thriller a la seva novel·la basada en la recerca d'una jove estudiant desapareguda misteriosament en un poble de Mallorca que ell mateix ens confessa que és Campanet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada