Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 10 d’abril del 2013

LA CRISI NO POT AMB LA SOLIDARITAT: BERENAR SOLIDARI 2013

Els professors voluntaris van vendre coques, pastissos, pizzes, sandvitxos, etc., en el temps d'esplai
Com sempre l'oferta era variada i de qualitat
Dimecres dia 27 de març, realitzarem, com cada any,  el nostre ja clàssic BERENAR SOLIDARI en el temps d'esplai. 

La comissió d'extraescolars i els professors col·laboradors varen organitzar una mena de "xibiu" al porxo del pati i varen vendre els berenars que havien  preparat  a casa o que havien comprat a un forn i duit per vendre a alumnes, professors i personal no docent. 

Enguany s'han notat una mica els efectes de la greu crisi econòmica que estem patint i la recaptació ha estat un poc inferior a la d'anteriors ocasions. La baixada en la participació es va notar en una lleugera baixada en les compres dels alumnes, que segurament van minvar de resultes de la notable reducció del poder adquisitiu de les famílies que fa que la majoria d'alumnes portin el berenar fet de casa. Tanmateix el manteniment de la demanda dels professors i del personal no docent va permetre que la caiguda en la recaptació fos mínima. En total es van ingressar 275 € mentre que el curs anterior es van recaptar  295 €.

Els diners obtinguts es donaran al FONS MALLORQUÍ DE SOLIDARITAT. L'any passat aquests 295 € recaptats al nostre institut es van destinar a un projecte educatiu d'aquesta ONG a la regió de Nueva Segovia, situada a al nord de Nicaragua, un projecte amb un pressupost total de 15595 €. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada