Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 14 de desembre del 2011

RESULTATS ELECTORALS: ES RENOVA PARCIALMENT EL CONSELL ESCOLAR

Imatge de la mesa electoral, mentre els pares i mares exercien el seu dret a vot
El procés electoral per renovar parcialment el Consell Escolar de l'IES Porreres ha acabat i ja tenim nous consellers escolars en representació del professorat, l'alumnat i els pares i mares. 
En aquesta imatge podem veure als membres de la mesa electoral dels alumnes
En les eleccions del professorat el candidat més votat va ser en Llorenç Vallespir del departament d'Educació Física, seguit a curta distància per Gabriel Vich de Geografia i Història, Margalida Barceló, del departament de Llengua Catalana i Isabel Mª Gost, també de Geografia i Història.
En les eleccions de l'alumnat Margalida Rotger es va imposar en una votació ajustadíssima a Margalida Cerdà, i serà la nova representant dels alumnes, mentre que Katerine Julià va quedar molt lluny de les altres dues candidates.
La mesa electoral va anar aula per aula per facilitar el dret a vot dels alumnes
Per acabar en les eleccions a representants de pares i mares va resultar guanyadora Catalina Barceló, seguida per Juan Sorell, Aina Mª Forteza i Mònica Bisbal.
Ha estat un procés electoral molt interessant, on els candidats han fet campanya penjant cartells a l'institut o expressant-se a través d'aquest bloc. Molta sort als elegits i bona feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada