Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 1 de febrer del 2012

EL GRUP MUSICAL SIMPÀTI[C]S, FORMAT PER ALUMNES EL NOSTRE INSTITUT, PARTICIPA AL CONCURS MUSICAULA

Un grup d'alumnes del nostre institut han creat un conjunt musical al que han batiat com a Simpàti[c]s i participaran al concurs MusicAula amb el tema "Bon rotllo". Aquest concurs musical s'organitza arreu de l'estat espanyol com un autètic festival pop-rock de les aules. Hi poden participar bandes dels diferents gèneres de la música pop i rock, formades per estudiants i recolzades pels seus centres educatius (luna per centre).
El territori de l'Estat s'ha dividit en 6 zones (Balears forma part de la zona E, juntament amb Catalunya) i es poden inscriure un nombre indeterminat de centres/grups. A cada una de les zones es seleccionaran els 4 millors grups per passar a la fase de semifinals. La selecció és farà per mitjà d'un complex sistema de qualificacions. Un 50 % de la qualificació l'establirà un jurat i l'atre 50 % el públic per mitjà de votacions. Es pot votar de dues formes, la primera mitjançant de la web www.musicaula.com (els vots de la qual suposen el 25 % de la qualificació final) i l'altre per mitjà de la pàgina Oficial de MusicAula a Facebook (l'altre 25 %). A banda d'això l'organització seleccionarà un col·legi-escenari a cada zona, el grup musical del qual passarà directament a semifinals.
Aquesta és la fotografia amb la que els Simpàti[c]s es promocionen a MusicAula

Els cinc grups semifinalistes de cada zona duran a terme una actuació al col·legi-escenari  que serà gravada i publicada a la web i a les xarxes socials perquè el jurat i el públic puguin valorar-los i qualificar-los amb el mateix sistema anteriorment explicat. El mes de juny, els 6 grups guanyadors (un de cada zona), participaran en la gran final estatal a la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València.
Per tant el vostre suport serà imprescindible per poder passar tant a la fase de semifinals com a la final. A partir de finals d'aquesta setmana alumnat, professorsat, pares, mares i personal no docent ja podran votar per donar suport als Simpàti[c]s.
Els Simpàti[c]s: Ada Caldentey, Marina Dominguez, Jaume Rosselló, Josep Font i Tomeu Caldentey

Tots els centres inscrits tindran descomptes a l'hora de comprar material musical, equips de so o instruments. Les cançons presentades pels 30 grups semifinalistes seran publicades i difoses per mitjà d'una Playlist a l'Spotify, podran tocar al concert semifinal amb una coneguda banda del pop-rock estatal i rebran un obsequi de les empreses patrocinadores. Els sis finalistes gravaran un single professional als estudis galàxia de València. Finalment el grup guanyador gravarà un disc EP de cinc temes i un videoclip de la cançó guanyadora (que s'emetrà a programes musicals de la TV). El grup guanyador també podrà fer una actuació a la propera edició de l'Arenal Sound Festival a Burriana, Castelló.

Ara vos deix un enllaç amb la cançó amb la qual participem al concurs. Esperam que us agradi.

Tema "Bon Rotllo"; Simpàti[c]s

Si voleu saber-ne més podeu visitar www.musicaula.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada