Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 17 de febrer del 2012

EL MÓN AL REVÉS: MALLORQUINS DE TURISME PER ALEMANYA; AQUEST DIUMENGE ELS ALUMNES DE QUART PARTEIXEN DE VIATGE D'ESTUDIS!

Vista de Munic des de l'immens Jardí Anglès
Aquest diumenge, dia 19 de febrer, a les 14:40, professors acompanyants i alumnes de 4t parteixen de l'Aeroport de Mallorca en vol directe cap a Munic, destí del seu viatge d'estudis. Arribarà un dels moments més esperats d'aquest curs i el just premi per tota la feina de recaptació de fons feta des del curs passat per aquests alumnes: venda de roses per sant Jordi, els bunyols del dia de les verges, les camisetes, els polvorons i la loteria de Nadal, les fires de Porreres, Vilafranca i Montuïri, els hotdogs, ...
El Parc Olímpic de Munich

En aquest viatge els nostres alumnes tendran l'oportunitat de visitar llocs molt interessants on descobriran que diversió, cultura i aprenentatge van sempre junts: el castell neogòtic construït pel rei Ludwig II de Baviera a Neuschwanstein, els Alps Bavaresos, l'Allianz-arena i el parc olímpic de Munic, el palau de Nyphemburg, la neoclàssica Königs Platz, el jardí anglès, el camp de concentració nazi de Dachau, la visita a la BMW, una excursió a l'encantadora vila austríaca de Salzburg, pàtria de Mozart, ... i així fins diumenge dia 24 de febrer en que retornaran cansats però plens de bons records i nous coneixements per encarar el tram final del curs.
El castell de Neuschwanstein i els Alps de Baviera

Des de Povimon esperam les vostres cròniques i fotografies per realitzar un reportatge que ocuparà les pagines centrals de la nostra publicació i ens despedim de vosaltres desitjant-vos un bon viatge!
Amb aquest sinistre "el treball vos farà lliures" rebien els nazis a jueus, gitanos, testimonis de Jehovà, homosexuals, sindicalistes, demòcrates, anarquistes, socialistes i comunistes al Camp de concentració de Dachau 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada