Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 15 de novembre del 2017

ENTREVISTA A GASPAR MORA, COORDINADOR DEL TASTART

Glòria Mora, Jonathan Cantero, Khadija Salhi i Nacho Becerra, 1ESO-B
 
Entrevista a Gaspar Móra Mulet, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Porreres, coordinador del Tastart (nit de l’art).

1.QUIN VA SER EL PRIMER ANY DEL TASTART?

La primera edició va ser el 2016, enguany ha estat la segona. El primer any va ser més complicat d’organitzar, tot ens era nou i encara que tenguéssim una idea molt clara del que volíem sempre hi ha dubtes i preocupació pel resultat final.

2.QUINS ARTISTES HAN VENGUT?

Han participat més de 80 artistes i tot tipus de mostra artística: pintura, escultura, instal·lació, dansa, art urbà, còmic, gravat, fotografia, vídeoart i vídeoperformance.
3.TROBES QUE AQUEST ANY HA VENGUT MOLTA GENT?

Sí, enguany a aquesta segona edició l’assistència de gent pensam que ha triplicat la de l’any anterior, tots els membres de l’organització estam molt contents, pensam que se comença a consolidar com una nit de l’art referent de qualitat i amb un estil propi.

4.QUI HA PARTICIPAT A L’ORGANITZACIÓ DEL TASTART?

Som un equip de sis col·laboradors: Sofia Feliu, Ramon Company, Damià Tomàs, Maria Antònia Móra, Ake Móra i jo mateix, carregats d’il·lusió i amb moltes ganes de fer feina. També volem agrair la col·laboració del personal de l’Ajuntament i de tots aquells que hi han participat d’alguna manera.

5.CREUS QUE LA COL·LABORACIÓ DE L’INSTITUT HA ESTAT
BONA?

Sí, estam molt contents que l’institut hagi organitzat un projecte amb les famílies que acaba a l’exposició de la nit de l’art. Esperam que a la pròxima edició també hi participi, ja que va ser un gran èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada