Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 28 de novembre del 2017

COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS "EL GRUP MÉS ECOLÒGIC"

CMA/Redacció

Ha començat una nova edició del concurs que intenta que l'IES Porreres contribueixi en la sostenibilitat del medi ambient a nivell de recursos (paper, energia,...)  i residus. Els 18 grups-aula de l’IES Porreres participa en aquest concurs que es disputa en dues voltes
  • Primera volta: de dia 2 d'octubre a dia 31 de gener.
  • Segona volta: de dia 5 de febrer a dia 18 de maig.
Quin grup guanyarà el concurs? El CAMPIÓ 1a VOLTA serà qui obtengui més punts a la primera volta. El CAMPIÓ 2a VOLTA serà qui obtengui més punts durant la segona volta. El GRUP MÉS ECOLÒGIC DEL CURS 2017-2018: serà el grup que obtengui més punts sumant les dues voltes. I si anau darrers ... heu de tirar la tovallola? NOooooooooooo!! Perquè després de la primera volta els marcadors es tornaran a posar a zero per a la volta següent.
I ... quins seran els premis? Hi haurà 3 premis: el premi pel CAMPIÓ DE LA PRIMERA VOLTA, pel CAMPIÓ DE LA SEGONA VOLTA i  pel GRUP MÉS ECOLÒGIC 2017-2018 que consistiran en ???? Els grups que quedin en darrera posició també rebran el seu “PREMI”: Neteja del centre.
Què s’ha de fer per obtenir punts?
1. Fer classe amb llum natural sempre que sigui possible.
2. Fer un bon ús de les papereres de les aules, reciclar correctament i conservar els cartells.
3. Buidar les papereres de les aules un o dos pics per setmana.
4. Fer un bon ús de les papereres del pati i reciclar correctament.
5. Mantenir la neteja del trespol i les taules.
6. Mantenir l'aula amb bones condicions (parets, radiadors, tauler, taules ordenades).
7. Aportar iniciatives pel grup-classe (ECOEXTRES). Punts extres.
8. Participar en les activitats proposades per la comissió de medi ambient (tallers de Nadal...)

Els professors de la CMA s'encarreguen de supervisar l’estat de les aules i de valorar el grup-aula amb la puntuació pertinent. Tots els professors de l'IES Porreres s'encarreguen de supervisar l’ús de les papereres del pati i les aules específiques. En el cas que un alumne no compleixi correctament les normes, els professors prendran nota del nom i del grup-aula al qual pertany l’alumne/a i ho anotarà a la graella que hi haurà al tauler de medi ambient (zona departaments) o a consergeria. Les “inspeccions” de les aules es faran per sorpresa, cada 15 dies.
El dijous cada dues setmanes es publicarà la puntuació de tots els grups-aula al tauler de Medi Ambient situat davant consergeria i al blog de la revista Povimon anirem fent un seguiment mensual de la classificació. 
Després d'un mes de competició 2n de PMAR és el grup que lidera la taula classificatòria amb 126,08 punts, seguit a molt poca distància per FPB (125,62), 4t A (125) i 2n B (124,69). El grup més brut i contaminant és 1r A amb només 91 punts, a 35 punts dels líders i gairebé 20 punts per sota del 2n pitjor grup que és 2n C (110).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada