Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 19 de gener del 2016

TALLERS DE NADAL 2015

Els professors de C. Socials prepararen una presentació powerpoint per explicar als alumnes les regles del joc de truc en les seves variants mallorquina, menorquina i valenciana
Redacció/ACE
El passat 22 de desembre de 2015, darrer dia lectiu abans de les vacances de Nadal, es va celebrar a l'IES Porreres una jornada especial protagonitzada pels tallers que, en dos torns (de 9:00 a 10:45 i de 11:15 a 13:00), els diferents departaments havien plantejat als alumnes. Es tractava d'acomiadar-se abans de les vacances amb activitats lúdiques i festives però amb un elevat contingut didàctic. Per això, com és habitual en aquestes dates, s'aprovà un horari especial iniciant les activitats a les 9:00 i acabant a les 13:00.
Un grup d'alumnes de 4t  es disposen a iniciar una partida de truc
La majoria de departaments havien plantejat el mateix taller en els dos torns, un torn per primer cicle i un per segon. Així el departament d'EF organitzava un seguit de partidets de basquet, Naturals un de fotografia, Matemàtiques un de postals de fractals, Tecnologia un de carteres, orientació un de cuina, llegües estrangeres un photocall nadalenc, Castellà de punts de llibre, Música de batucada, i Geografia i història del joc de truc. En cavi els departaments de Plàstica i de Català plantejaven dos tallers diferents, un per cada torn. Plàstica proposava en el primer torn un de bolles de Nadal i en el segon un de papiroflèxia; Català n'organitzava un de jocs de taula clàssics al 1r torn i la projecció d'una pel·lícula ("La família Bèlier") en el segon.
Al temps d'esplai hi va haver una xocolata per a tots els alumnes, professors i personal del centre. Els alumnes de 4t van vendre coques dolces, a benefici del viatge d'estudis.
Des de Povimon vos hem preparat un fotoreportatge d'aquesta jornada de tallers al qual podeu accedir anant a la secció de pàgimes del bloc o directament per mitjà d'aquest enllaç:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada