Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 29 de gener del 2016

LA DIRECTORA ANUNCIA AL CLAUSTRE I AL CONSELL ESCOLAR LA SEVA RENÚNCIA

Redacció
El passat dimecres 20 de gener, la nostra directora, Mika Obrador, va anunciar al claustre de professors la seva intenció de renunciar al càrrec de cara al curs que ve. El dia següent va fer el mateix al Consell Escolar. La directora presenta doncs la seva renúncia un curs abans que expiri el seu mandat i canvia de centre, donat que te la plaça a l'IES Santanyí. 
Mika Obrador ha estat la directora del nostre centre en el cinc darrers cursos. És la persona que durant més temps ha ocupat aquest càrrec. Va ser nomenada després de la revocació per part del Consell Escolar de l'anterior director, Tomeu Vidal, l'any 2011, amb un nomenament per dos cursos. Posteriorment va renovar el seu mandat en el curs 2013-2014 després de presentar un projecte de direcció que acabava en el curs vinent. A més a més portava 10 cursos impartint classes d'anglès a l'IES Porreres. 
Segons va dir la decisió l'ha presa per motius personals i no pas per raons professionals. Inspecció ja ha estat informada i iniciarà en breu els tràmits per trobar un nou director/a. Els membres de l'actual equip directiu estan meditant la possibilitat de seguir si algun d'ells n'agafa el relleu en la direcció, però encara no han pres cap decisió. A més l'actual directora va informar que si hi ha algun professor interessat a assumir el càrrec hauria de posar-se en contacte amb inspecció educativa. En qualsevol cas el nomenament del nou director/a seria per només un curs, passat el qual ja es podria tornar a presentar un projecte de direcció per 4 anys. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada