Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 22 de gener de 2014

TALLERS DE NADAL

L'institut estava ben decorat per celebrar la jornada
Redacció
El passat 20 de desembre, vespra de vacances de nadal, el diferents departaments del nostre centre prepararen un seguit de tallers per amenitzar la darrera jornada lectiva de l'any 2013 i despedir-se dels seus alumnes fins a l'inici del proper trimestre. 
La jornada es desenvolupà amb un horari especial de 9:00 a 13:00 hores. Els tallers es van desenvolupar en dues tongades, la primera de 9:00 a 10:45, i la segona, de 11:15 a 13:00 hores, amb un esplai al mig. 
Imatge de la xocolatada proviatge d'estudis feta a l'esplai
Català, Socials i Naturals optaren per la projecció de diverses pel·lícules. En canvi Música va organitzar tallers de ball i de cant amb acompanyament d'instruments. Educació Física va fer tallers de basket i volei. Tecnologia i Plàstica van dur a terme tallers on s'elaboraren imants i neules respectivament.  El departament de Castellà va fer un taller de dedicatòries i un d'elaboració de punts de llibre. Matemàtiques va tenir un gran èxit amb els seus tallers de jocs de taula i de jocs on-line. Finalment el departament d'Orientació va realitzar un taller d'estètica unisex i el departament de Llengües estrangeres un altre de manicura (Christmas nails).
En el temps d'esplai es va dur a terme una xocolatada i un berenar els guanys dels quals anaven destinats al viatge d'estudis dels alumnes de 4t. En acabar els tallers tots els docents es van trobar a la sala de professors per fer un brindis i desitjar a tothom unes bones vacances. Vos hem preparat un fotoreportatge amb els millors moments d'aquesta jornada prenadalenca.
En Miquel Nigorra, ajudat per alumnes antics i actuals va realitzar el taller sing, sing, sing
Orientació va organitzar un taller d'estètica unisex
Així de guapes van quedar aquestes alumnes després de passar pel taller d'estètica
Christmas nails, el taller de manicura de Lengües estrangeres va ser un dels tallers més originals
Aquestes són les Cristmas nails producte del taller de manicura
Sotra el mestratge dels professors de Tecnologia els alumnes elaboraren aquests imants
Castellà organitzava un taller de felicitacions nadalenques
Imatge del taller de jocs on-line organitzat pel departament de matemàtiques
En acabar els tallers els professors es reuniren per fer un brindis i una picada, desitjant un bon nadal a tothom

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada