Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 31 de gener del 2014

"DREAM TEAM" LIDERA EL TORNEIG DE FUTBET DE L'IES PORRERES

Redacció/EF
Després de dues jornades el "Dream Team" encapçala de la competició esportiva que cada setmana amenitza els esplais de dimecres, dijous i divendres al nostre institut. Enguany hi participen només vuit equips, tres menys que l'any passat i per tant es disputaran set jornades de lligueta i després les emocionants eliminatòries de semifinals i finals per cicles a partit únic.
Després de dues jornades completes disputades (la primera entre el dotze de desembre i el nou de gener, i la segona, entre el deu i el desset de gener), el "Drem Team" és l'únic equip invicte, es troba en la primera posició de la taula classificatòria amb 6 punts. Aquest equip conservarà la condició d'invicte a la tercera jornada, perquè en el primer partit d'aquesta disputat el passat 22 de gener va derrotar per 0 a 3 als "Chavales". Era la seva tercera victòria, després de guanyar per 5 a 3 a "IESPorreres FC" a la primera jornada i vèncer a "Tiki Taka" per 4 a 2 a la segona.
Seguidament es troben empatats a 3 punts fins a sis equips donat que tots ells han guanyat i han perdut un partit en el que portam de competició. Tanca la taula classificatòria "Chavales", el pitjor equip del torneig amb dues derrotes. Aquest equip la seguirà tancant la classificació a la tercera jornada perquè, com hem dit abans, ha perdut el seu partit contra els líders.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada