Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 29 de gener del 2014

3E I 4D LIDEREN CONCURS EL GRUP MÉS ECOLÒGIC

CMA
Després del darrer recompte i amb dades actualitzades el passat 20 de gener els grups de 3E i 4D lideren amb un clar avantatge el concurs del grup més ecològic. La competència entre aquests dos grups és ferotge i tot i que 3E (274) lidera el concurs des del primer recompte del 18 de novembre, la diferència entre el primer i el segon classificat és de només 2 punts (272). Les darreres tres setmanes la diferència entre els dos grups no ha passat dels 3 punts. 4D va perdre força entre el 2 i el 16 de desembre, quan va arribar a estar a 10 punts dels líders. Però en aquestes des de llavors ha protagonitzat una remuntada que no ha pogut culminar del tot perquè en aquestes darreres setmanes la distància s'ha estabilitzat en els dos punts. La tercera posició l'ocupa 3C amb 256 punts, a gairebé 20 punts del liderat.
Pel que fa als grups més bruts i contaminants també hi ha una forta competència. De moment aquest trist honor l'ocupa 4C, amb 218 punts, tot i que 4A, campió de la brutícia fins fa una setmana, es troba a només tres punts (221) de tornar a caure en una darrera posició que van ocupar des del nou de desembre fins al 13 de gener. 2B i 3D són els seus immediats perseguidors amb 233 i 234 punts respectivament, i tampoc es pot dir que ho estiguin fent gaire bé.
Ara mateix manquen 4 setmanes per acabar la primera volta del concurs i tot encara està molt obert i encara hi ha temps per a la reacció dels grups perseguidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada