Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 23 de juny del 2015

MARGALIDA PUIGSERVER I JOAN ROSSELLÓ, EXALUMNES DE L'IES PORRERES MILLORS NOTES DE SELECTIVITAT A LES ILLES BALEARS

Redacció
Margalida Puigserver de Porreres i Joan Rosselló de Vilafranca, que cursaren tota l'ESO al nostre centre i que han estudiat batxillerat a l'IES Felanitx i a l'IES Mossèn Alcover respectivament han aconseguit les millors notes a la prova de selectivitat d'enguany a Balears amb un 9,81. A més a més, un altre exalumne nostre d'ESO, Joan Nigorra, també ha aconseguit un resultat extraordinari amb unes poques dècimes menys que els anteriors.
Margalida Puigserver, Joan Nigorra i Joan Rosselló quan eren alumnes nostres
En una entrevista a Porreres TV els nostres exalumnes es van mostrar content i sorpresos per ser els millors de les illes i agraïts als mestres i professors que des de primària (a l'Escola Nova i al col·legi Es Cremat respectivament), passant per l'ESO (IES Porreres) i acabant amb el batxillerat els han preparat tan bé per assolit aquest gran èxit personal. També mostraren el seu suport al sistema públic d'ensenyament que tant ha patit mentre ells cursaven els darrers cursos d'ESO i el batxillerat.
Tant na Margalida com en Joan que, per cert, són excol·laboradors de la nostra revista, ja tenen decidit el seu futur. Na Margalida estudiarà enginyeria aeronàutica a la universitat de Terrassa i en Joan enginyeria civil a l'Imperial College London.
Seguidament vos oferim un enllaç on podreu veure l'entrevista que els hi van fer els companys de Porreres TV:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada