Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 27 de febrer del 2014

ELS ALUMNES DE DE L'INSTITUT ELABOREN UN "DECÀLEG DEL RESPECTE" EN EL MARC DEL PROJECTE "REPTES PER A LA CONVIVÈNCIA"

Comissió de Convivència/Redacció
El nostre centre ha posat en marxa el programa "Reptes per a la convivència" destinat a millorar la convivència i evitar els conflictes entre els membres de la nostra comunitat educativa. 
La idea és que tant alumnes com professors dediquin cada mes a una actitud o habilitat social que cal desenvolupar per millorar la convivència amb activitats per estimular-ne la seva assimilació i aplicació pràctica. Els alumnes desenvolupen aquestes activitats a les hores de tutoria.
Aquest més l'habilitat social que des de la Comissió de Convivència s'han proposat és la del respecte. Per això els alumnes del centre han elaborat un decàleg de normes destinades a potenciar el respecte entre els membres de la comunitat educativa. 
Han destacat en aquesta tasca els diferents grups de 3r d'ESO, que no només han elaborat uns magnífics decàlegs de les bones maneres i el respecte, sinó que a més a més han preparat uns vistosos cartells amb lema a l'IES Porreres ens respectam i els han penjat a les seves aules a fi que tothom sempre tingui presents aquestes peculiars normes de respecte i bona educació. 
Els professors també han participat elaborant una diana del respecte on s'han anotat aquelles actituds que obstaculitzen una bona convivència al centre seguint un ordre de més a menys segons la seva posició a la diana. Tot plegat per reflexionar sobre quines actuacions s'haurien de dur a terme per eliminar-les.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada