Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 18 d’abril del 2013

ELS ALUMNES DE 3r I 4t DE DIVERSIFICACIÓ PREPAREN UNS VIDEOS A PARTIR DE POEMES D'ANTONI VIDAL FERRANDO

Com ja vam anunciar en una entrada en aquest bloc el poeta Antoni Vidal Ferrando, natural de Samtanyí, va ser elegit a principi de curs com a escriptor de l'any per la Comissió de Normalització Lingüística del nostre institut. Seguim amb la tradició inaugurada l'any passat en que vam celebrar l'any Alcover. 
L'objectiu és donar a conèixer a alumnes i professors l'obra literària d'escriptors de la nostra terra que s'expressen en la nosta llengua, el català. 
En aquest sentit, una de les activitats més interessants desenvolupades per treballar l'obra del poeta santanyiner ha estat l'elaboració d'uns vídeos per part dels alumnes de 3r i 4t de diversificació. En aquests treballs audiovisuals es reciten o canten diversos poemes d'Antoni Vidal Ferrando, amb acompanyament musical del grup Entreveus (que ha musicat diversos poemes d'aquest autor) i d'imatges seleccionades i muntades pels nostres alumnes. 
Aprofitam doncs per presentar-vos cinc d'aquests excel·lents clips poetico-musicals perquè pogueu disfrutar de la poesia del nostre autor de l'any per mitjà d'aquest enllaç a youtube:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada