Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 26 d’abril del 2013

CINQUANTA ALUMNES DEL NOSTRE INSTITUT PARTICIPEN A LES PROVES CANGUR 2013

Els nostres alumnes abans de començar la prova individual. Un dels nostres alumnes, en Joan Rosselló, va quedar entre els 20 millors de les Illes Balears en la seva categoria.
Alumnes de 4t
Enguany, 50 alumnes de l'IES Porreres vam assistir a les proves Cangur de matemàtiques. Quasi tots els alumnes de 4t opció B hi vam anar, i en Joan Rosselló Bover va quedar classificat dins els 20 primers de Balears del seu nivell.
El dematí de dia 21 de març, vam agafar el bus i vam anar cap poliesportiu Miquel Àngel Nadal a Manacor. Allà ens varen lliurar el full on anotar les respostes i vam entrar dins el pavelló per començar les proves. Hi havia molts altres alumnes d'altres instituts.
Va ser un dia molt interessant i entretingut. Tothom se'n va anar molt content havent passat una bona estona fent matemàtiques.
Enguany no vam poder repetir l'èxit de l'any passat en la gimcana
En acabar, vam sortir a fora a berenar. Després, vam tornar entrar al poliesportiu per realitzar una gimcana en grups (per instituts). Hi havia problemes molt interessants i molt bons, uns més difícils i uns altres un poc menys, però tots molt entretinguts.
La prova durava 1 hora i 15 minuts. Va ser bastant difícil i bàsicament eren problemes de lògica. Només en alguns casos havies d'usar eines matemàtiques apreses a classe. Hi havia 30 preguntes i quasi no va donar temps a acabar-les totes.
Quan vam acabar, van dir el nom de l'institut guanyador de la gimcana i vam tornar cap a l'IES Porreres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada