Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 2 d’octubre del 2012

POVIMON ES TORNA A POSAR EN MARXA

Un curs més la revista de l'IES Porreres es posa en marxa. Apareguda el 2008, la revista Povimon és el mitjà d'expressió i comunicació de la comunitat educativa del nostre institut i se n'han publicat set números, sis d'ells en edició d'impremta (en paper) i un d'ells virtual (visualitzable i descarregable a internet).
Com cada any la nostra revista vol posar a l'abast d'alumnes, pares, professors i personal no docent una fotografia, el més fidel possible de l'esdevenir diari d'aquest centre. Igualment, la comissió de revista de l'IES Porreres, que actua com a consell de redacció de la revista Povimon, ha iniciat una campanya de captació de col·laboradors entre l'alumnat. L'objectiu és donar a conèixer el projecte "Povimon" i la forma de posar-se en contacte amb els seus responsables.
Qualsevol alumne interessat a col·laborar ja pot posar-se en contacte amb el consell de redacció per mitjà de l'adreça de correu electrònic que apareix al cartell: povimon@gmail.com. Igualment si algú vol enviar material per a que es consideri la seva publicació pot fer-ho en aquest mateix correu.
Els interessats poden enviar articles d'opinió, notícies, crítiques literàries, cinematogràfiques, musicals o de videojocs, redaccions i altres narracions, poemes, dibuixos, fotografies, còmics, xafarderies, i tot allò que pensin que pot tenir un interès per ser publicat. Els articles que anam rebent es publicaran ipso facto en aquest bloc on podreu seguir l'actualitat de l'institut dia a dia. Posteriorment seleccionarem el material més representatiu per publicar a l'edició digital i/o a la d'impremta de fi de curs.

2 comentaris: