Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 25 de gener del 2012

JORNADA NADALENCA A L'IES PORRERES

A l''IES Porreres és va preparar aquest interessant arbre de nadal
El passat dia 22 de desembre, just abans de les vacances de Nadal, vam celebrar a l'institut una jornada festiva. L'horari d'aquell dia va ser un tant diferent ja que vàrem començar les activitats a les 9:15 amb l'amic invisible. Després tothom va baixar al pati on hi va haver diferents competicions esportives, com per exemple de futbol. 

Els alumnes de 4t van fer caixa venent xocolata i coques a professors i alumnes
Tot seguit l'alumnat de 4t va organitzar una xocolatada en benefici del seu viatge d'estudis. Durant els dies anteriors havien venut tiquets d'un euro per menjar xocolata i coca.
Mentre es repartia la xocolata i la coca es va anar preparant tot el necessari pel concert que, com és tradicional, s'organitza cada any al nostre centre.La participació va ser molt variada i de qualitat: un repertori de música moderna, versions, nadales, etc. Finalment, hem de destacar la cloenda per part del grup del cor de professorat que van cantar una nadala "Blanc Nadal" que havien estat assajant.
En acabar la xocolotada començà el tradicional concert de Nadal
Va ser una jornada molt entretinguda i una magnífica cloenda per al primer trimestre. Si voleu veure més fotografies d'aquesta jornada podeu entrar al següent enllaç que vos durà a la secció de reportatges de Povimon on podreu veure un interessant Fotoreportatge de la jornada nadalenca
El cor del professorat va concloure la jornada  interpretant la nadala "Blanc Nadal"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada