Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 23 de novembre del 2011

ES FAN PÚBLIQUES LES CANDIDATURES I COMENÇA LA CAMPANYA ELECTORAL A L'IES PORRERES

La junta electoral de l'IES Porreres ja ha publicat la llista definitiva dels candidats a representar als diferents estaments de la comunitat educativa en les eleccions al Consell Escolar d'enguany. Amb aquesta proclamació dels candidats s'ha donat per començada la campanya electoral, almenys pel que fa a alumnes i professors. 
De fet, algunes de les alumnes candidates ja han penjat a l'escala i als taulers d'anuncis de l'institut els seus cartells de propaganda electoral, i a més a més, ahir es va celebrar un claustre extraordinari en el qual els candidats a representants del professorat van poder defensar la seva candidatura i presentar els seus projectes i promeses electorals.
Les candidates a representar l'alumnat són Margalida Cerdà Bauzà, Katerina Julià Hurtado i Margalida Rotger Font. Els candidats a representar el professorat són Margalida Barceló Taberner, Isabel Mª Gost Ballester, Francesc Melià Barceló, Mª Antònia Mut Gelabert, Llorenç Vallespir Munar i Gabriel Vich Vidal. I per acabar, els candidats a representar a pares i mares són: Catalina Barceló Rebassa, Mònica Bisbal Sitjar, Aina Mª Forteza Ribot i Joan Sorell Mora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada