Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 11 de novembre del 2011

COMENCEN LES COMPETICIONS ESPORTIVES DE FUTBOL ALS ESPLAIS

El departament d'Educació Física ha posat en marxa una idea que va sorgir a principi de curs: organitzar un seguit de competicions esportives en temps del pati. 
En concret es pretén animar a l'alumnat a crear un nombre suficient d'equips de futbol i basquet, el qual fagi possible la celebració de diverses lligues o torneigs de regularitat per cicles durant tot el curs. Els equips han de ser d'un mateix cicle (1r i 2n o 3r i 4t) i a ser possible mixtes, multiètnics i multiculturals. I tot això perquè l'objectiu no és només que l'alumnat practiqui esport, sinó també fomentar la bona convivència i el coneixement mutu. 
El premi pels guanyadors d'aquestes lligues de futbol i basquet serà jugar a final de curs un partit contra les "super seleccions" de futbol i de basquet dels professors. 
Aquesta idea la vam treure d'una escola del Regne Unit que fa temps que ho posa en pràctica amb un gran èxit, tot i que en aquell cas les competicions són de l'esport britànic per excel·lència, el rugbi. 
Per animar-vos a participar podeu veure la gravació dels millors moments partit final entre alumnes i professors que han penjat a YouTube:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada