Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 17 de març del 2017

OBRIM FRONTERES, CREAM FUTURS

Joana Maria Tomàs/Redacció
Tot va començar anys enrere. Els alumnes de Diversificació treballaven un eix transversal: "Les dates solidàries". Els alumnes triaven les dates que consideraven més atractives. Els de PMAR seguiren la tradició. El Dia de la Pau (30 de gener) sempre n'era protagonista. El curs passat alumnes que aquest any fan 4t realitzaren un vídeo sobre la guerra, sobre la terrible situació a Síria i el drama dels refugiats. Enguany, parlant d'aquest tema a la Comissió de Convivència, pensàrem que estaria bé donar continuïtat a la tasca feta i implicar tot el centre en una projecció de futur. Així ho férem! Proposàrem un concurs a tots els alumnes. Es tractava de fer un  mural que reflectís el drama, la situació de milers de  refugiats. Consideram que la situació que pateixen no pot deixar indiferent ningú. I pensam que no hi ha deixat l'obra realitzada pels nostres alumnes. Un cop elegit l'esbós guanyador, els alumnes participants sortiren de classe un seguit d'hores per plasmar-lo sobre la part del mur elegida. Una paret que ara emociona i que convida a la reflexió. Ho deixam clar amb l'eslògan: IES Porreres: obrim fronteres cream futurs!
La idea és que els propers cursos es segueixin fent murals per fomentar la bona convivència i la pau fins a acabar decorant tots els murs exteriors del recinte.
Voler agrair especialment la feina d'Helena Mateos (autora del mural guanyador), Xesc Morlà, Roser Garcia, Neus Garí, Catalina Servera, Noelia Mora i Agustín Palazzo (alumnes participants), el coordinador de convivèncià (Xesc Melià) i la resta de membres de la comissió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada