Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 31 de gener del 2017

HELENA MATEOS GUANYA EL CONCURS DEL MURAL DEL DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

Redacció/Comissió de Convivència
Helena Mateos, alumna de 4t d'ESO A ha estat la guanyadora del concurs convocat per la comissió de Convivència escolar per a la creació d'una pintura mural que decorarà el mur exterior del centre. 
Els participants en aquest concurs havien fer un esbós o proposta de mural que havia d'incloure un dibuix i un eslògan que hi estàs relacionat. La temàtica elegida per al mural havia de ser la de "els refugiats a l'actualitat". Les propostes s'havien d'entregar abans del 20 de gener de 2017.
En total participaren 8 alumnes, que presentaren cinc propostes i el jurat del concurs, format pels membres de la comissió de convivència i Catalina Bauzà, professora del departament d'Educació Plàstica, va fer pública la guanyadora el passat divendres 27 de gener. El disseny d'Helena Mateos va ser l'elegit, tot i que no fou una elecció fàcil a causa de l'elevada qualitat de les propostes presentades. Un cop elegit l'esbós guanyador, el proper divendres 3 de febrer, els alumnes participants sortiran de classe tot un seguit d'hores per plasmarar-lo sobre la part del mur elegida. L'obra que realitzaran farà 1 metre d'alçària x 2,5 metres d'amplada i la idea és que els propers cursos es segueixin fent murals per fomentar la bona convivència i la pau fins acabar decorant tots els murs exteriors del recinte de l'institut.
El premi per a la guanyadora ha estat un aparell tecnològic: uns auriculars bluetooth valorat en 30 €. Els altres participants van rebre un obsequi: un pal selfie.
Podeu veure totes les obres participants a la secció de pàgines del blog, a la que podeu accedir directament per mitjà d'aquest enllaç:

CONCURS MURAL DEL DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA
Xesc Melià, coordinador de convivència entrega els premis a la guanyadora i a la resta de participants

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada