Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 23 de febrer del 2016

"BENFICA" I "GALATASARAY" LIDEREN LA LLIGA DEL TORNEIG DE FUTBET DE L'IES PORRERES EN LA QUARTA JORNADA

Imatge d'un partit del PSG, l'equip femení que ha despertat més espectació entre el públic del torneig de futbet de l'IES Porreres d'aquest curs.
EF/Redacció
Ja s'han completat els partits de les quatre primeres jornades de la fase de lliga del torneig de futbol de l'IES Porreres que arriba a la serva cinquena edició. Com cada temporada des de Povimon anirem seguint l'evolució de la competició. Enguany s'hi han inscrit 10 equips, 6 de 1r cicle i 4 de 2n. Com a novetats destacarem que enguany els noms dels equips corresponen a equips reals d'alta competició (Juventus, Arsenal, Malmoe, PSG, Benfica, Bate Borisov, Galatasaray, Manchester United, Chelsea i Oporto) i que per primera vegada en cinc edicions participa un equip femení, el PSG. Les regles de la competició són similars a les de cursos anteriors.
Després de 4 jornades la classificació està encapçalada per dos equips de 2n cicle, el "Benfica" i el "Galatasaray" amb 12 punts cadascun. Ambdós es mantenen invictes i han guanyat els 4 partits disputats. El liderat correspon al "Benfica" per tenir un millor gol averaig (17 gols marcats i només 2 encaixats, enfront dels 17 marcats i 7 encaixats del "Galatasaray").
La tercera posició l'ocupa el millor equip de 1r cicle, el "Malmoe", que te 9 punts. Aquest equip ha guanyat tres partits i n'ha perdut un. A tres punts es troba el "Chelsea" 2n equip de 2n cicle (i cinquè de la classificació general) que ha guanyat 2 partits i n'ha perdut 2.
Però l'equip que ha despertat més expectació és el PSG, l'equip femení, que tot i haver perdut tots els partits disputats atreu una legió de fans a tots els seus partits. S'ha de dir que en el partit en que les nines van estar més a prop de puntuar hi va haver certa polèmica per l'arbitratge i que una part del públic acusava l'arbitre d'afavorir a l'equip masculí en un seguit d'accions decisives.
El farolet vermell de la classificació general és la "Juventus" que a més de perdre tots els partits té -1 punts per una sanció (es sanciona per no portar l'indumentària adequada, no presentar-se, alineació indeguda).

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada