Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 25 de març del 2013

ES PORRERENCS LIDEREN AMB CLAREDAT EL TORNEIG DE FUTBET DESPRÉS DE 6 JORNADES

Després de sis jornades la classificació del torneig de futbet de l'IES Porreres segueix liderada per l'equip "Es Porrerencs", que ja acumula 15 punts i te 5 punts d'avantatge damunt del segon classificat, "Ens Agrada el Futbol". La tercera plaça l'ocupa el "Cocos Team" amb 10 punts.  Pel que fa a la part baixa de la classificació, sembla que hi ha una major igualtat en l'aspiració a esdevenir el pitjor equip del torneig. Així trobam fins a 4 equips empatats amb 4 punts. De moment la darrera posició correspon a "Los Xulos", tot i que te un partit menys. Empatats amb aquest trobam al "Dream Team", a "Marca Gol" i a "3Mar de Montuïri".
En aquesta sisena jornada van destacar dues victòries per golejada: la de  l'equip "Es Porrerencs" sobre el "Dream Team" per 7 a 2, i la de la "Selecció IES Porreres" (sisè classificat amb 8 punts) sobre "Marca Gol" per 8 a 1. "Cocos Team" va guanyar a "Los Mente Fria" per 1 a 0. També hi va haver 2 empats: "Salami" i "Ens Agrada el Futbol" empataren a 1, i, "Los Xulos" i "Los Manolos" que empataren a 2.
Ara mateix la setena jornada ja s'ha acat de disputar, però, la secció d'esports de Povimon, encara no disposa dels resultats definitius. Vos informarem en els propers dies.
Seguidament vos oferim  la classificació general en aquesta sisena jornada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada